Hakuna Matata

2006-10-03
10:24:48

I´m over here!
Jag har faktiskt varit "delaktig" i bloggen, bara det att min liv är så tråkigt att jag inte har något att skriva. Men jag tror jag kan hitta på något nu.

Idag är jag ledig. Kanske inte riktigt- vi har inläsningsdag, men det låter skönare med ledig.
Ikväll kommer min kära fader och min favorit syster till Sverige, jag vet dock inte om mina bröder är med men det återstår att se! Längtar som bara den!

Igår försökte jag och Jason få Åsa att sova över här (ville att hon skulle vänja sig lite innan Nina kommer som jag vet kommer vilja vara så mycket som möjligt med Åsa), detta jag tyvärr inte så bra. För det första sprang hon runt som en galen iller heltokig på var katterna var. Sedan satte hon sig mitt på vardagsrumsgolvet och kissade (vi hade varit ute en timme tidigare, men hon var antagligen väldigt ivrig), efter att hon gjort det sprang hon upp i fåtöljen och lämnade härliga kiss-spår. Jag tog hennes koppel och gick, jag hade aldrig sett Jason så arg... jag vågade inte ha henne kvar då =) men nu får mamma komma på något bra sätt att få bort jaktinstinkten, annars kan hon aldrig vara här ju. Det är väldigt synd för mysigare hund får man ju leta efter (när hon är sig själv).

När vi ändå är inne på ämnet Åsa kan jag visa er kläderna mamma och jag sydde i söndags. Vi satt hela dagen och vi hade väldigt ont i rygg och nacke efteråt men resultatet blev bra. Jag sydde en vit klänning (jag har inte sytt sedan högstadiet och jag var inte ens bra då), den ser hemmagjord ut men mammas blev väldigt bra.

 <--- Denna har Joakim köpt, vi tog mönstret ifrån den.
 <--- Min snygga klänning som jag har gjort!
 <--- Joakims gamla tröjor kom väl till användning. Lite omgjorda bara!
 <--- Den här tycker jag är bäst, en gammal Magnus Uggla t-shirt vilket får henne att se ut som hon "slängt på sig en sleten t-shirt!. Haha..

 <--- Mamma köpte munkavle till Åsa så hon inte skulle kunna äta hennes barnbarn! =)

Nu ska jag faktiskt plugga, och senare måste jag städa för det ser för jävligt ut här hemma.

Puss och Kram
Linda

Ps. Skönt att Tobbe kunde komma! Ds. 

Kommentar:
#1: Manny

Fy vad söt hon är! Uggla-tröjan är favoriten, hon ser ju helball ut!

2006-10-03 @ 15:15:17
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: