Hakuna Matata

2006-11-01
17:58:03

Snart utkastad? //S
Oj vilken slappisdag jag har haft idag. Har inte varit utanför dörren på hela dagen utan tillbringat dagen inne och lyssnat till den kyliga vinden som viner. Brrrr.... jag är verkligen ingen vintermänniska.

På fredag ska jag alltså skriva kontrakt för lägenheten. Jag var lite orolig för att tjejerna inte skulle hita någon ersättare, men de har redan fått två mail från intresserade och de lade ut annons om lägenheten igår kväll!! Så nu verkar det som att jag kan flytta redan i januari till min EGNA lägenhet.

Imorgon har jag seminarie :( Lite trist då jag inte hunnit läsa litteraturen än då adlibirs ännu inte skickat dem. Detta innebär att jag faktiskt måste gå ut...usch... gillar verkligen inte snö!!

Har även bokat upp söndag förmiddag med barnpassning. Den äldsta flickan var dock sjuk.... synd om henne men jag måste säga att jag är lite glad för det innebär förmodligen att föräldrarna vill att vi ska vara inne och ta det lugnt.

Det har som sagt blåst en hel del. Lite jobbigt då Tobias är på övning i två veckor med båten. Gillar inte att de är ute och åker med båten med tanke på att det var en som sjönk för inte så länge sedan. Läste även nyheterna om att ett handelsfartyg råkat lite illa ut mellan Gotland och Öland på grund av kraftiga vindar och STORA vågor. Ska försöka ringa honom ikväll, men förmodligen utan vidare framgångar.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: