Hakuna Matata

2006-11-15
18:30:04

Renovering... /S
Har precis pratat med den nuvarande hyresvärden i min 1:a som nyss fått lägenheten besiktigad. Det visade sig att golven var så pass slitna att jag ska få dem utbytta och även ommålat i kokvrån. Jättebra!....MEN de gör inte jobbet förrän jag tar över kontraktet. Så om jag tar över det den 1 februari gör de arbetet någon gång efter det datumet. Den stora frågan är ju bara var jag då ska bo eftersom lägenheten måste vara tom när när arbetet görs. Det tvingar mig ju nästan till att ta över kontraktet redan i januari även om jag tvingas betala hyra även för mitt nuvarande boende :(
Som det ser ut nu kommer jag nog ta över kontraktet från 1 januari i alla fall, måste bara kolla upp lite mer med hyresbolaget så att de verkligen gör jobbet tidigt i månaden och inte i slutet.

Idag fick jag mitt kursbetyg samt min hemtenta tillbaks som jag skrev på rekordtid och tro det eller ej men jag fick ett VG på hemtentan!! Det räckte dock bara till ett G i kursbetyget men ändå... är riktigt nöjd med mig själv :)

Nu måste jag förbereda mitt litteraturseminarie som är imorgon samt packa inför Karlstad.

See U soon...!

Kommentar:
#1: Sofia

GRATTIS GUMMAN!!! VAD DUKTIG DU AR!VG! OJ OJ!!! Tycker det later korkat det dar...Varfor kan de inte gora arbetet i januri och du tar over kontraktet i februari...Later juhelskumt...Varfor ska du behova betala for feb om duinte kan bo dar....Begar ersattning eller natt isa fall...eller jag vet inte. Men korkat, tycker jag.

2006-11-16 @ 13:13:11
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: