Hakuna Matata

2006-11-07
21:39:32

My day... /S
Idag har jag inte varit så flitig som jag borde.

Började dagen med lite frukost och en dusch och fortsatte den med att se min nya starta-dagen-serie "Mcleods daughters". Jag vet... det är en B-serie men det är så skönt att käka lunch framför TV:n de dagar jag ska på seminarie eller precis kommit hem från ett och till slut är man fast... eller vad säger du Linda :P

Fortsatte dagen med att hämta ut den efterlängtade bokleveransen från adlibris och ägnade sedan en timma åt att plasta in alla nya och dyra kursböcker.

Klockan hann bli 15.00 innan jag kom igång med läsandet, men jag tog mig igenom en del kapitel i alla fall, och jag har hela morgondagen på mig att hinna ikapp med läsningen och som det ser ut nu kommer jag klara det utmärkt :)

Pratade en kortis med Tobias förut. De stackarna hade bara fått tillgång till dusch tre gånger under de 9 dagar de hittills varit borta! Han vågade nog inget annat än att ringa idag då jag skickade ett ....ja låt oss säga något otrevligt sms igår. Men det förtjänade han faktiskt då jag skickat honom minst 1sms/dag och i varje sms bett honom ringa mig, ända sedan i torsdags. Han lovade att ringa mig på torsdag igen då de är klara med övningen, så jag hoppas han håller det löftet.

Jag frågade honom om han funderat något på vad han ska göra i vår, men precis som jag anade hade han fortfarande ingen aning. Så jag vet fortfarande inte om jag kommer få bo själv eller bli sambo i januari.

Jag måste säga att jag varit ganska flitig de senaste dagarna även om jag inte läst så mycket kurslitteratur. Förutom läsningen har jag nämligen förberett mig lite inför den kommande praktiken genom att planera matte- och svenskalektioner. Min plan i matte är just nu att gå igenom de grunderna i geometri alltså kvadrat,cirkel,rektangel och triangel. Får bara hoppas att min mentor också tycker det är en bra idé, annars får jag väl använda materialet vid ett annat tillfälle antar jag.

Nästa helg kommer jag plugga så mycket jag bara kan för att sedan kunna åka till Karlstad den 16 november. Jag ska även vara barnvakt och tjäna lite pengar.

Julklappar ja... hm... undrar vad det kan vara??! Måste säga att hela det här med julen känns väldigt avlägset. Inte att det är långt kvar för tiden bara rusar fram, mest tydligt är det genom din nedräkning inför RHCP, LInda. Men hela firandet känns fel på något sätt, jag har inte riktigt den där känslan av att leta julklappar och så. Kanske beror det på att det händer så mycket annat i under den kommande perioden med praktik, tobias muck, RHCP, flytt till egen lägenhet, att inte veta hur det blir efter Tobias muck för mig och honom. Jag kanske helt enkelt har för mycket annat i tankarna nu.
Det är ett hinder när jag somna... i förrgår snurra tankarna så det var helt omöjligt att somna. Helt sjuk, man tycker ju att man borde kunna styra tankarna till viss del i alla fall.

Förresten LInda, är du verkligen säker på att du får kompetens för förskolan och inte bara för förskoleklass. Jag får nämligen behörighet för skola och förskoleklass men förskolakompetensen måste jag läsa till.

Nu ska jag se mer Grey's anatomy :D

Kommentar:
#1: Anonym

Stackars lilla gumman!! Vad tankarna far på dig!!
Det bästa är att ta ett beslut... Planera för den... blir det nån ändring under tidens gång... JA ta det bara positivt då!! Det jag menar är.. Planera inför DIN lgh... kommer Tobias, ja ett + då!! Jag har inte fått veta din önskan om paket... Linda vet inget alltså :)
Kram X mamma

2006-11-08 @ 10:28:51
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: