Hakuna Matata

2006-11-30
20:18:09

Mamma kommer mörda mig /L

Hejhejhej!
Igår hade jag min första lektion för en 2-3:a i geografi. Jag gick igenom Storbritanniens karta, tyckte själv att det gick hyfsat. Min handledare satte sig ner efteråt med mig för att prata om hur hon tyckte det gick, jag avskyr sånt, men det är väldigt bra samtidigt. Hon tyckte också att det gick bra och gav mig bra tips vad jag kan tänka på i framtiden. Det är skönt att få konkreta tips om hur man kan göra. Nu vet jag det! =)
Idag höll jag i klassrådet, lite svårt när man inte vet hur de brukar göra men det var ju barnen själv som skulle styra det mesta ändå.
Imorgon har de adventsfirande på skolan, lärarna ska mötas klockan 7.00 (innan skolan) och ha julmys. Jag får komma men det lockar man inte sååå mycket att åka hemmifrån 6.20 för att fika lite... får se om jag orkar =)

Idag jobbade faktiskt i Mariebergsskogens restaurang, de ringde igår och frågade om han hade lust att hoppa in... det är konstigt det där, när han har jobb då får han mer men går man arbetslös så är ingen intresserad av en. Det gäller verkligen att få in en fot någonstans. Jag tror att pappas tips om att "söka jobb medan man har ett" är lättast faktiskt.

Avslutningsvis har jag faktiskt lite bilder. Ja, som vanligt på djuren, men det är bara dom som fastnar på kort!



<--- Johnny sover i min famn. Han har lyckats somna med bakbenen på ett minst sagt udda sätt...



 

<--- Åsa försöker se söt ut.... hon lyckas rätt bra.



 

<--- Mamma är supersnygg. Detta kortet bör hon lägga ut på en kontaktannons. Hon skulle nog få en hel del beundrarmail... Hon är i alla fall snäll ;-)


 

<--- Åsa har lärt sig att vara försiktig när hon tar godis, nu kan hon t.o.m ta ur mammas mun.



<--- Åsas regnkläder.... ja, hon är precis som en liten unge... och mamma undrar varför hon är så "mammi". Se på henne, hon behandlas ju som en bebis...


Puss och kram
Linda


Kommentar:
#1: Anonym

Fy fasen så elak du är mot din snälla mor... suck!!

2006-12-04 @ 00:09:50
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: