Hakuna Matata

2006-11-20
21:49:27

En mardrömsdag!
Idag var den första dagen på min två veckor långa praktik. Dagen började med att jag som vanligt var supertrött när klockan ringde och att jag trots de 40 minuter jag hade innan det var dags att gå till bussen ändå var tvungen att springa för att hinna med den.

Jag kom fram till skolan och gick sedan ner till klassrummet där det stod en främmande man och pratade med en kvinna, och ingenstans fanns min mentor. Det visade sig att min mentor var sjuk och mannen var vikarie för specialläraren som var sjuk. Han skulle ha klassens första lektion innan min mentors vikarie kom för att ta hand om de resterande lektionerna av dagen.
Barnen var hemska! En den av dem skötte sig väl bra men de 2-3 barn som brukar vara stökiga var verkligen som små djävlar idag. Speciellt en kille som jag tvivlar på att han ens lyfte pennan under hela dagen. Ja det var verkligen en helvetisk dag och jag hade såååå ont i både öron, hals och huvud när jag fick gå hem klockan 13.30. Det som sved i mig var att vikarien inte gjorde ett bättre eller mer arbete än mig, men han får betalt medans jag bara var där för att lära!

Som det ser ut nu är förmodligen min mentor sjuk imorgon med så jag ber till gudarna att barnen kommer vara lite lugnare. Jag hoppa bara att min mentor inte är borta för länge då jag efter dessa två veckor ska bedömas, men hon kan ju inte bedöma mig om hon inte varit där?!

När jag kom hem orkade jag inte göra någonting. När klockan närmade sig sex tog jag i alla fall tag i lite matlagning så jag har lunchlådor för resten av veckan.

Idag fick jag mitt besiktningsprotokoll för min nya lägenhet och det verkar som om i stort sett allt kommer att fixas till. Alla golven byts, målningen av dörrkarm och dörrar samt garderobsdörrar. Byte av vävtapet i köket samt målning av den och byte av kontaktuttagen, målning av taket i kokvrån. De tapeterna som är i resten av lägenheten är bara 2 år gamla så lägenheten kommer vara riktigt fräsch när jag tar över den. Jag ringde idag för att kolla upp när arbetet kunde göras men den ansvariga var upptagen och skulle ringa upp. Får väl se om de hör av sig, annars får jag väl ringa dem igen imorgon. Det viktigaste är att golvet blir bytt så jag kan flytta in, för det andra borde de ju kunna ordna med även om jag flyttat in även om det kanske blir löite bökigt.

Nu ska jag se klart Cityakuten sen ska jag sooooova.....

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: