Hakuna Matata

2006-11-22
16:03:07

Återigen hatar vi ComHem!!! /S
Ja kan inte påstå att jag blev förvånad över att det är något krångel med ComHem igen... men trots att jag väntat mig mer problem så blir jag lika arg.

Idag kom jag hem redan klockan 14 då min mentor var sjuk idag igen och jag slutade samtidigt som barnen. "Perfekt" tänkte jag då jag fortfarande inte fått tag på de som ska byta golv i min lägenhet. Väl hemma gör jag iordning alla papper för samtalet och sätter mig tillrätta i sängen.... då FUNKAR inte telefonen, det kom ingen signal!!! Inte heller går det att ringa hem till oss så det innebär att företaget inte heller kan nå mig för att göra upp en tid.

Kände hur alla agressioner mot ComHem vällde upp inom mig och jag gick runt och vrålade lite i lägenheten. Erica verkade tycka att jag reagerade lite starkt på det hela men hon har ju inte varit med om alla problem vi haft med dem.

Min snälla ringde i alla fall ComHem åt oss för att fråga dem vad som var fel. Efter att hon stått i en telefonkö i en evighet kom hon fram bara för att få svaret att de inte tog emot några felanmälningar gällande Linköpingsområdet förrän imorgon eftermiddag!!!!...WHAT?!!! Detta pga att det var så mycket krångel i detta område för tillfället... men HALLÅ, vad sägs om att nämna det på deras hemsida. Så nu kan vi inte ens göra en felanmälan förrän imorgon eftermiddag, vilket innebär att jag inte kommer kuna nå golvföretaget förrän tidigast fredag förmodligen vilket minskar chanserna för att jag ska få dem att komma redan v. 1 i januari.

Jaja... nog om ComHem.

Idag var som sagt min mentor sjuk igen och jag fick för första gången eget ansvar över klassen. Det handlade visserligen bara om halva klassen men ändå...
Det gick faktiskt över förväntan... åtminstone  första lektionen. Till och med barnen påpekade då vad lugnt och skönt det var! Dagens sista timma hade vi bild och då var det inte fullt lika lugnt, men det var ju dagens sista lektion så de var ju trötta...(jag använder det som ursäkt för mitt misslyckande)!

Nu ska jag lösa lite korsord :)

Kommentar:
#1: Sofia

Com Hem...Jag blir sa matt av att lasa att jag inte ens orkar kommentera...Var du argare an jag var?;)

2006-11-26 @ 10:41:08
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: