Hakuna Matata

2006-05-24
16:16:28

Trött /L
Trött /LEn blåsig men solig dag!
Ja, äntligen har det slutat regnat, fast jag har iofs älskat det. Det bästa som finns är när det regnar och åskar (mycket för att då släpper spänningarna och min huvudvärk).

Jag har inte gjort ett skit denna vecka, jag har egentligen alldeles för mycket att göra och min personliga effekt på stress är total protest. Jag gör alltså ingenting för jag vet inte vilken ände jag ska börja i. Jag ska under denna vecka skriva en rapport om min VFU vilket jag började på först idag....*suck*, jag satt faktiskt nästan hela dagen igår men lyckades inte komma på vad jag skulle skriva. Så jag ringde till en vän (Sofie) som hade gjort detta arbete och fått VG så nu utnyttjar jag det. Hon har förklarat hur jag ska skriva och förhoppningsvis går det bra. Jag har inga problem att reflektera, analyser och sån skit men när det gäller den där litteraturgenomgången då kör jag fast. Det känns som jag bara skriver en massa citat och alla börjar med "Enligt Svaleryd...", det blir inget nytt.

Så hade jag tänkt att öka till biblioteket imorgon men det visade sig att det är röd dag och stängt så nu blir det stressigt på fredag. Jag kan inte låna hem de böckerna jag vill ha heller för alla är på utlån men det finns som tur är ett exemplar som inte är för utlån men som finns där! Så dit måste jag och läsa...

Min studiegrupp har hamnat i en liten svacka med vår pedagoglärare/handledare, vi är en grupp på sex personer men vi är bara tre stycken som gör uppgifterna (då är det ju självklart att man inte skriver till de andras namn). Vi har en i vår grupp som var ansvarig för en uppgift och skulle skriva klart och lämna in den men det gjorde aldrig personen så vi fick slänga ihop en ny i måndags. Så j*vla dålig stil tycker jag.
Rätt ska vara rätt så en av oss skrev till vår handledare och fick till svar att det typ var vårat fel hur hon nu resonera där?
I torsdags var det ialla fall min tur att skriva sammanfattningen över våra reflektioner. Alla skulle maila dem till mig senast torsdags så jag kunde få vara klar på fredagen innan jag skulle börja på rapporten. På fredag fick jag reda på att alla inte visste om det och sms:ade då till denna personen som inte visste. Personen svarade på lördag natt att han/hon var i Sthlm och skulle maila på söndagen. Jag har ännu inte fått någonting. Även då var det alltså tre stycken (samma personer) som inte mailade in sina svar. Då hade jag ändå telefonkontakt med två av dem... jag vet inte riktigt vad de sysslar med men de verkar inte bry sig om att klara av skolan. Jag skrev i alla fall som det var till vår handledare och hon sa inget som tur var. Jag tänker då inte ta på mig någon annans skit, alla är vi vuxna och då kan man ta eget ansvar. Det är en sak om man är sjuk eller har bra anledningar men att bara skita i det, nej du!

Idag var jag med mor till Maxi, ja, det blev dyrt tyckte hon... jag var ju med... hehe =)) Fick skor, ett bord, duk, kruka o annat... kul! =)

Jag hittade någonting till dig mamma i en av mina böcker:
"Man får inte, som ofta förekommit, förlägga problemen till eleven eller dennes hemförhållanden, eftersom problemen väl så ofta har att göra med andra elever i klassen, med skolans organistation eller rent av med lärarens sätt att agera. "
Tryck den i fajjan på dem!

Ja, Sandra du får höra av dig när du har tid, för jag fattar inte riktigt ditt schema, men jag är hemma så vitt jag vet!

Puss och Kram

/Linda



Kommentar:
#1: Manny

Tja!
Ringde dig idag (fre) men det var ingen hemma. Ikväll ska vi på bio, men kanske kan vi träffas imorgon förmiddag/dag?

2006-05-26 @ 15:01:40
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: