Hakuna Matata

2006-03-27
22:17:17

Meningslös dag! //S
Idag hade jag min enda lektion för hela den här veckan, den var imorse mellan 9.15-10.00, en fallstudieredovisning, där vi skulle diskutera vårt resonemang kring tro olika fall som hade med människors språkinlärning att göra.
Jag kan säga att det var en av de sämre diskussioner jag varit med om, kom inte fram till något vettigt alls... folk bara satt och slängde ur sig en massa saker för att något skulle bli sagt!!
Det värsta med det här var att hade det inte varit för den där j*vla fallstudien så hade jag kunnat åka till karlstad imorse, men istället får jag åka imorgon bitti, TIDIGT!
Egentligen hade jag tänkt sitta vid datorn hela dagen för att skriva klart min hemtenta, men som vanligt när jag har storartade planer för mina studier så går de åt skogen, så det enda jag gjorde på tentan idag var att skriva två rubriker.

Imorgon fyller min ena combo år också, så då ska jag och Sofia kliva upp SUPERTIDIGT för att med hesa röster sjunga "Ja må hon leva..." och överlämna våra paket, sedan ska jag skynda till bussen, och hon till sin tenta.

Nu är klockan 22.20 och jag har fortfarande inte packat mina saker eller tagit reda på min tvätt så det kanske är bäst att ta tag i det eftersom man som sagt ska upp TIDIGT!!

Vi ses imorgon, Linda, kommer väl vid kvart över tre, halv fyra.

PUSS PUSS

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: