Hakuna Matata

2006-03-08
20:30:33

Jobbigt, jobbigt, jobbigt...!
Kan man bara få stanna tiden.... please! Vet att jag sagt att jag inte ska nämna min j*vla tenta mer men jag har lite lätt panik nu, känns inte som att jag kan den här tentan helt 100% än så just nu känner jag paniken krypa in under skinnet på mig...
Idag var det tänkt att jag skulle plugga järnet eftersom jag var ensam hemma med undantaget Frodo, men annars hade jag lägenheten för mig själv, mina combos var på universitetet, så jag hade som sagt stora planer! Klockan 12.30 skulle jag köra igång med tentaplugget igen efter min lilla lunchpaus. Precis som jag var på väg in till mitt rum kommer min ena combo hem med sina 1 miljon pluggkompisar!!!! Okej... nu överdrev jag det hela, det var fyra kompisar, men det blev ändå jobbigt eftersom jag trodde att jag skulle få vara själv hela dagen!
Eftersom de kom och invaderade kök och vardagsrum så tog jag mitt pick och pack och släpade in de, mig och Frodo på mitt rum. Frodo är väldigt snäll och gosig men han kan bli lite föööör kelsjuk och pocka på uppmärksamhet väldigt länge utan att ge upp så jag kunde inte gärna låta honom ligga ute hos dem, med tanke på att jag är den enda som får betalt för att stå ut med honom...
Till en början gick pluggandet riktigt bra och jag fick plugga ifred då vovven sov, men till slut kände han sig utvilad och rastlös och blev xtremt jobbig.
Fick lite mer gjort, men efter att jag lämnat Frodo hemma hos hans ägare har pluggandet gått utför...jag har STORA problem med att komma igång!
Då läsandet inte längre fungerar provar jag nu med att be till högre makter om att den här tentan ska gå ändå...
Jag hoppas på att jag får vara själv imorgon bitti, men förmodligen inte, combons pojkvän ska sova här inatt så förmodligen kommer vi vara uppe alla 4 vid frukost så jag hoppas bara på att jag får första tjing på badrummet!

Nej nu MÅSTE jag återgå till min bönestund... kanske t.o.m. kommer försöka mig på att slå upp böckerna igen! Det känns skönt i alla fall att imorgon när tentan är gjord så har jag bara 350-400 sidor att läsa innan nästa torsdag... men men man ska väl vara glad för det lilla man har... eller vad heter det?!!! Vet inte riktigt vad jag har som är sååå bra att man ska fortsätta vara glad över men det gäller att tänka positivt.... att se ett slut på den här skiten, jag menar snart är det ju lov.... och det är ju bara en knapp månad kvar till min 20 års dag!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: