Hakuna Matata

2006-03-12
20:56:46

Home again! //S
Efter mitt lilla Karlstadbesök är jag då hemma igen! Jag åkte till Karlstad i torsdags eftermiddag och började min vanliga "besöksturné", första stoppet blir självklart hemma med familjen, nästa stopp var hem till Linda,dagen därefter blir det shoppingtur med mamma och syrran, därefter fortsätter min lilla turné genom att jag och mina föräldrar åker uppt ill Sunne för att hälsa på släkten, första stoppet där blir hemma hos mormor, nästa stopp blir hemma hos mina kusiner.
Något mer hinns inte med under fredagen!
Lördagen börjar med att fräscha upp sig för att under eftermiddagen träffa min kära pojkvän men innan dess blir det mer fika med mormor och sedan sitter jag barnvakt åt min 5-åriga kusin Mathilda... med en femåring gäller det att hela tiden ha saker på gång, annars blir de som små apor som klänger på en...
Så från första stund börjar vi med att spela Fia med knuff, baka chokladbollar, och därefter måla påskbrev... när allt detta var gjort orkade inte jag längre hitta på något jag är ju så van vid att göra SÅ mycket på SÅ kort tid! Det var då det började... klängandet! Visst är det mysigt att träffa släkten men jag måste säga att det var ganska skönt när det var dags att åka tillbaka till Karlstad! Väl hemma var det ÄNTLIGEN dags att träffa pojkvännen och jag kunde avsluta min lilla turné, och jag kunde äntligen varva ner...

Väl hemma här i Linköping igen så kanske man kan tro att jag kan ta det lugnt men icke sa Nicke! Nu är det bara att kasta sig in i kurslitteraturen!
Det känns ändå ganska bra... om ca 3 veckor är det kursbyte och jag kan äntligen varva ner lite, och det blir då dags för ännu ett Karlstadbesök!

Det här är skittråkigt att läsa för er som inte känner mig men... det är ju inte för ER skull som jag skriver, i huvudsak så är det ju för att hålla min buddy Linda uppdaterad...!

Så kram på dig gumman, ses eller hörs snart!

Kommentarer:
#1: Anonym

ja ja men sin extra mamma hade hon inte tid att hälsa på !!!

2006-03-13 @ 17:12:54
#2: Anonym

ja ja men sin extra mamma hade hon inte tid att hälsa på !!!

2006-03-13 @ 17:13:03
#3: Anonym

ja ja men sin extra mamma hade hon inte tid att hälsa på !!!

2006-03-13 @ 17:13:03
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: