Hakuna Matata

2006-06-07
12:36:20

Turkey, here we come! //S
Ja nu är det bestämt... vecka 26 sticker jag tillsammans med pojkvännen Tobias, syster Therese och hennes sambo Magnus till Turkiet! Vi har visserligen inte bokat något men vi har i alla fall bestämt att vi ska leta resa tillsammans med syrran, och vi har bestämt att det blir Turkiet. Vi ska vänta till tidigast en vecka innan avresa innan vi bokar något för att få en så billig resa som möjligt.
Jag vet att det är lite lyx att åka utomlands i år igen eftersom jag var på Kreta förra året med Tobias, men samtidigt så har jag inte kostat på mig något under året som gått förutom bussresor hem till Karlstad typ, och sedan träffas jag och Tobais så sällan så den enda vecka vi har ledigt gemensamt vill man ju göra något särskilt på!
Den här resan kommer bli lite billigare då vi inte behöver köpa till några försäkringar eftersom det ingår om mman köper resan med kort. Sedan verkar det som att priserna kommer sjunka en ndel, och det finns ju massor av avgångar till Turkiet.

Idag är det jättefint ute och jag ska försöka sitta i solen medan jag förbereder opponeringen så man får lite färg i alla fall, pappa och mamma klagade nämligen på att jag var sjukligt blek sist jag var hemma, visserligen sov jag kasst då så det kanske berodde på det men ändå!

Imorgon är det alltså opponering och tentaresultat... jag fasar inför dem båda. Dels för att den grupp som ska opponera på oss har skrivit om samma ämne, och deras arbete är verkligen bra. Och vad gäller tentan så är jag som sagt säker på att jag kuggat den =(

På fredag kväll kommer ifall pappa och min moster för att häömta mig. På lördagen ska jag väl visa moster stan lite innan vi drar tillbaks till Karlstad.
Det är svårt att veta vad man ska ta med sig till Karlstad för sommaren, jag vill ha med ALLT... men vi får väl se, något kan man säkert klara sig utan i sommar.

Nu ska jag ut i solen!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: