Hakuna Matata

2006-06-22
22:04:41

Sommarlov //S
Ja, efter mycket längtan var då sommaren äntligen här. Jag har nu varit i Karlstad i två veckor och det är inte fullt så bekvämt som jag tänkt mig. Jag hade räknat med att bli riktigt bortskämd i sommar men det blev man ju inte. Avloppsrören i köket är trasiga så det läcker vatten så nu får man inte spola något vatten i köket... detta sätter då stopp för det bekväma livet. All form av diskning blir nu ett jätteprojekt, detta leder ju till att man inte gärna lagar någon mat eftersom det innebär mycket och stora saker att diska!
men lite bortskämd måste jag ju dock erkänna att jag är när man ser till den ekonomiska biten.
Jag har nämligen precis fått låna 9000kr av mina föräldrar, 3000kr till hyran och 6000kr till en Bulgarienresa. Givetvis ska jag betala tillbaks det men det är ju inte alla som har lyxen att kunna låna så mkt av sina föräldrar.

Ja som sagt Bulgarien. Från början hade jag och pojkvännen tänkt åka till Turkiet men medan jag var nere i Karlskrona och hälsade på honom fick vi veta att man tydligen bombat på två ställen så då lockade det ju inte riktigt lika mycket. Istället hittade Tobias en billig restresa till Bulgarien... hade vi varit lite snabbare vad gällde att ta beslutet så hade vi fått den 400kr billigare... men men man lär av sina misstag.
Min syster och hennes sambo köpte samma resa dagen efter oss, men då det är ospecifierat är det ju osäkert om man hamnar på samma hotell. Men tisdag natt avgår bilen mot Arlanda och 07.00 stiger planet mot Bulgarien.

Förra helgen var jag med Tobias familj ner till Karlskrona för att se hur Tobias har det ute på sjön. Fredag morgon klockan 9 fick alla anhöriga komma... han var riktigt läcker när han stod är i sin marinblå uniform!
Vi fick följa med dem ut på båten/fartyget Trossö och de visade oss alla hytter och hade små "uppvisningar" av olika saker. Jag med min höjdskräck samt djupt-vatten-skräck trivdes väl inte alltför bra , men försökte att dölja detta så Tobias skulle slippa skämmas inför sina lumparkompisar =P

Imorgon är det midsommar, men så mycket till firande lär det inte bli. Tobias ska fira i Arvika med sin familj och vänner till familjen, och jag själv följer med familjen till Sunne och släkten, det kommer nog bara bli lite grillning om vädergudarna tillåter... tyvärr hörde jag ryktas om massor av regn =(

Anledningen till att jag sällan skriver nu för tiden är att mina kära föräldrar som inte är så intresserade av datorer och internet bara har ett modem på 52kb.... mitt tålamod klarar inte riktigt av det!

Nu ska jag fräscha till mig lite innan Tobias hämtar mig!

Skriver....någon gång!                                               GLAD MIDSOMMAR!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: