Hakuna Matata

2006-06-07
16:17:28

Somliga har inte sån tur trots allt! /L
Somliga har inte sån tur trots allt! /LSnart är första veckan på sommarlovet slut. Jag längtar tillbaka till skolan. Att gå hemma är inte min grej och jag skulle ge vad som helst för ett arbete. Jason arbetar som aldrig förr, han tar igen alla slöa år. Denna vecka får han iaf ihop 50 timmar och OBtillägg vilket är väldigt skönt!

Igår vad det nationaldagen. Mor och jag greppa Cero och gick in till stan för att kolla på firandet. Det var väldigt kul att se vad mycket folk det var och att vi faktiskt firade nationaldagen. Det som var synd, var alla f*rbannade pensionärer som skulle vara överallt. Jag är så trött på att höra klagomål över "dagens ungdom" när det är dagens pensionärer som är värst. Alla hade placerat sig längst fram så inga barn såg någonting, och när barnen försökte ta sig framåt vägra de flytta på sig! Trots att de bad om att få komma framöver. Så dålig stil. Sedan en sak som jag verkligen irreterar mig på, och detta gäller så fort det är svenskt firande, är den otroligt hemska musiken. All musik riktar sig emot pensionärer. Jag avskyr när det ska vara firande och musiken ger en begravningsstämning. Igår körde de två Queen låtar i slutet, alla annan musik var orkesterskit som jag aldrig hört. Hela stämningen blir förstörd. Om nu majoritetet är yngre kanske man borde ha lite roligare låtar. Det hade varit bra mycket roligare och härligare stämmning om de valt annan musik.

Idag var jag med mamma till tandläkaren, hon har tydligen fått inflammation... usch.. =/
Cero var givetvis med, tyvärr hade han inte ätit frukost innan så stackarn kräktes efter halva vägen, men det blev bättre sen när han fick bada i älven!


Puss och Kram
/Linda

Ps. En liten fågel viskade i mitt öra att en viss person inte har råd att ha kvar sin Audi TT och måste lämna tillbaka den! *Skadeglädje* HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ds.


Kommentarer:
#1: Manny

Har svärmor redan kommit??? Skulle inte hon komma typ vid midsommar? Skrattar rått åt den kaxige skiten som inte har råd att ha kvar sin bil!

2006-06-07 @ 16:24:10
#2: Pumba

Nej, hon kommer ju söndag vecka 25... Du åker ju vecka 26!

2006-06-07 @ 18:06:30
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: