Hakuna Matata

2006-06-05
23:28:48

Miss U! //S
Ja till slut började vår efterlängtade tvätttid... jag tvättade massor, både mattor och morgonrocken... som sagt, allt för att fördriva tiden =P
Fick idag veta att min syster Linda och hennes sambo Jan tydligen tänkt komma och hälsa på mig igår vid 23.00 då de hälsat på några vänner i Stockholm och var på väg hem, men de trodde jag sov så de ringde aldrig. Kan meddela att jag var klarvaken och ganska uttråkad tills vi kom igång med diskussionen i köket. Så till alla er som någon gång funderar på att ta vägen förbi Linköping... ring mig vad klockan än är.... jag vill alltid ha besök!!

Nu på kvällen har vi haft ännu en kollektivdiskussion. Igår handlade det om killar och pojkvänsmaterial, medans vi idag såg lite längre fram i tiden och diskuterade familjerelationer, framtida barn med dess förlossningar, giftermål o.s.v.
Imorgon ska jag sova ut, jag har inte Frodo så jag kan egentligen sova hur länge jag vill. Någon gång under dagen ska jag baka bröd med Sofia, och om vädret är okej så blir det nationaldagsfirande i slottsparken i stan. Sofias förslag... det kommer väl vara vi, pensionärerna och nassarna. Vet inte hur lyckat det kommer bli men det återstår väl att se.
Imorgon åker Diana hem över sommaren också... känns lite skumt... kommer kännas jätteskumt att det bara kommer vara jag och Sofia här resten av veckan!

För att svara på din fråga Linda, så kommer jag vilja träffa dig senast på måndag, men förmodligen redan på lördagkväll eller söndag dag! Är som sagt grymt uttråkad, så det beror väl på om det händer något hemma med familjen, om det inte är något så kommer jag nog springades till dig. Vi får ta och besöka mor din också... det var jättelängesen jag såg henne!

Nu har resten av kollektivet gått till sängs(kl. 23.26), själv väntar jag på att Tobias ska ringa. Han badar bastu på Björkås så vi får väl se vad klockan blir innan han hör av sig...

Natti natt på er! 

Kommentar:
#1: Anonym

Tack för att NI tänker på mig ibland, suck!!

2006-06-06 @ 21:02:40
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: