Hakuna Matata

2006-07-09
00:03:09

Johnnys första dag /L
God kväll!
Hur har det gått nu då?
Jo, Johnny somnade mellan mig och Jason inatt. Stina blev givetvis skitsur och lade sig på golvet och sov i ren protest (hon sover alltid vid mina fötter). Klockan sex vaknade jag av att det var någon som bet och lekte med mina händer. Bäst att gå upp och försöka få herrn att kissa i lådan tänkte jag, men icke.
Vi somnade om sen och vaknade vid tolv. Keligare katt får man ju leta efter. Stina har blivit det på senare år men Johnny är det redan nu.
Jag försökte få honom att gå på lådan hela dagen men i eftermiddags upptäckte jag att han höll på att kratta i mina byxor som låg på golvet.... ja, han hade kissat. Men tidigare ikväll bar jag honom IGEN till lådan och då äntligen uträttade han sina behov! *puh* Nu vet jag att han kan dela lådan med Stina.

Förut gick vi (Johnny och jag) till mamma, där visade han sin bästa sida och mamma började längta efter en katt själv. Men nej! Det räcker med fåglar och hund! =)
Johnny gillar inte Cero, han försökte göra sig så stor som möjligt... men Cero ser ju ändå ingenting.

Nu sover han... Stina är fortfarande jättearg och förut hoppade hon upp och kelade med Jason även fast jag satt och kallade på henne. Hon gav mig en arg blick och gick ut ur rummet... hoppas det blir bra snart igen...

Puss och Kram
/Linda

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: