Hakuna Matata

2006-07-24
12:53:40

Åh vad längesen! /L
Åh vad längesen! /LJa, nu var det ett tag sedan jag skrev!
I tisdags natt åkte jag till Stockholm. Mamma och Magnus undrade om jag ville med och jag har ju absolut ingenting att göra så why not!?

Vi åt och gick mest hela tiden... När jag kom hem var mina vader stenhårda. Det var ett tag sedan de hade rört på sig så mycket *tss*
Cero var givetvis med (han kan man ju inte lämna hemma med vilden), han är nyklippt och ser åter igen ut som en skabbräv men det hindrade honom inte att dra till sig människor. Man kan nästan tro att folk inte har hund i Stockholm med tanke på att det var som om det var en älg eller björn skulle gå där istället för Cero.

En kväll när vi satt på Tiffanys (där Magnus jobbar) så dök det upp några Japaner eller Kineser, jag ser ingen skillnad *sorry*, och de blev heltokiga.
Cero, som vanligtvis inte har problem med nyfikna människor blev vettskrämd och försökte gömma sig mellan mammas ben men det hindrade inte dem.
Snacka om kulturkrock. Vi, svenskar, har ett visst avstånd när vi är i en grupp människor. Vi är ju inte direkt kända för att vilja stå nära någon när vi pratar. Jag tror inte kines-japanerna förstod det riktigt. Varje gång vi flyttade oss följde de efter... alltid roligt att möta nya kulturer! =)

I helgen slöade jag så in i bomben. Igår kväll såg jag och Jason på filmer. Vi var lite lätt uttråkade tror jag. Så alla fyra (katterna så klart) slog oss ner i soffan och lät filmerna gå. Först såg vi Failure to launch eller Hemma är bäst som den heter här. Rätt okej. Ingen film jag skulle se på bio men den var en typisk skön-jag-slipper-tänka-för-mycket-film. Till och med Jason skrattade i mellanåt, det händer ytterst sällan i sånna här filmer. Sedan drog vi igång Harrison Ford! Firewall heter den, handla om att han var säkerhetschef på en bank som skulle rånas och rånarna kidnappade hans familj. Sån där Jagad-film. Jag älskar Jagad så jag var nöjd. Ibland är det skönt att se förutsägbara filmer, man behöver det där lilla hoppet i vardagen om att allt slutar lyckligt!

Ha en trevlig dag, nu ska jag dra till stan!
Puss och Kram
/Linda-som-äntligen-gjort-någonting!

Ps. Jag glömde berätta. Jag var på Gröna Lund och åkte lite. Mamma tjatade mig upp på Extreme. SJÄLV! Om ni är nyfikna på hur modig jag är så kolla in www.gronalund.se. Lovar, ni blir imponerade =P Ds.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: