Hakuna Matata

2006-02-22
13:52:18

Tentatajm! /S
I måndags fick vi vår hemtenta på språkkursen...den verkar inte alltför svår, men oj vad den är svår att sätta igång med! Skulle spela lite ambitiös inför mina vänner och sa att jag skulle börja med tentan redan samma dag vi fick den... Idag är det onsdag... och som ni säkert redan förstått har jag fortfarande inte börjat med den! Men idag är dagen med stort D, idag ska jag ta tag i åtminstone analysdelen. Men jag har ju faktiskt hela helgen på mig då min älskling ignorerar min existens och åker till Karlstad TROTS att han är ledig hela vecka 9! Han ska hem och tjäna pengar genom att jobba på pappas jobb, så om han spenderar inkomsten från de dagarna på mig så kanske jag kan förlåta honom!

Idag fick vi en faktura från Com Hem på telefonen, tydligen har de glömt att de redan skickat en, för när jag ringde dem så hade den ingen aning om att den första fakturan existerade ens! Och den var ändå på dubbbelt så mycket... Visst är det underbart när företagen gör sitt jobb och man bara behöver betala räkningen varje månad utan att oroa sig för om det verkligen stämmer eller ej. Vi som är unga vill ju inte ha det så, vi föredrar lite spänning i vardagen och har därför valt att ringa och surfa med Com Hem... det kan väl ändå bara finnas den förklaringen till varför vi inte bett dem dra åt *#!*!*#*!#=&¤*##!

Imorgon är det dags för studiebidrag! Tjoho...!!! Det är verkligen på tiden! Har hundra kronor kvar på kontot... Tyvärr lär det inte var mer än det i slutet på nästa månad heller eftersom det är dags för mer kurslitteratur =(

Ska bli så skönt när Linda kommer och invaderar stan! Bara 1,5 vecka kvar....!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: