Hakuna Matata

2006-02-28
19:03:51

Jag är ARG! /S
Igår var jag inte särskilt rolig att vara i närheten av... jag var arg från det att jag vaknade nästan, minsta lilla grej fick mig att bli galen! Tror det beror på att jag är väldigt stressad just nu, och speciellt igår när det var sista dagen att göra klart tentan. På kvällen tog jag en promenad med min kollektivkompis S, som hade en likadan dag som mig, jätteirriterad pga stress och för att allt bara gick fel för henne, så efter att ha ventilerat den ilskan med varandra och jag äntligen var klar med tentan så blev jag mitt vanliga jag igen, hann ju faktiskt med att göra den första av mina tre kompletteringsuppgifter!

Så idag när jag vaknade var allt som vanligt, förutom vädret som återigen är grått och kallt! Allt var bra tills dess att jag kom till Universitetet och fick höra att jag måste köpa ny kurslitteratur, 3 böcker och ett kompendium, och dessutom ska allt vara utläst innan den 16/3!!! Då kom stressen över mig igen, jag har ju tenta nästa torsdag som jag inte börjat plugga på än, och i helgen kommer Linda så då kommer jag inte hinna plugga + att jag ska till Karlstad nästa helg efter tentan! Men trots stressen så var jag fortfarande ganska lugn... ingen ilska än alltså!

Det var när jag gick till Akademibokhandeln och ska köpa mina böcker som jag återigen blir galen! De två läroböckerna var PYTTEsmå men kostade ändå 180kr/st, jag hade räknat med ungefär halva det priset, sedan visade det sig att de inte ens hade den skönlitterära boken för den var slut, vilket innebär att jag måste åka in till stan( med tanke på att jag bor så långt från stan man kan, så är det ingen liten grej), och sedan när jag kom till Tryckeriet för att köpa kompendiet så var det STÄNGT!
Så nu när jag kom hem lät jag alla mina aggressioner gå ut genom att jag städade lägenheten i 2,5 timme! Så nu är det rent när du kommer, Linda! Det vill säga om inte mina kollektivkompisar skitar ner innan torsdag...


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: