Hakuna Matata

2006-02-24
12:27:27

Hatar tentor! /S
Fy vad det är tråkigt med tentor! Har som tidigare nämnt fått en hemtenta... men jag kan meddela att det går inget vidare! Det känns som att jag skriver och skriver och skriver men utan att få någonting gjort! Måste ändå säga att jag är överlycklig över att vi fick en hemtenta och ingen vanlig salstenta! Skulle man ha gjort något fel på den här tentan är det ju faktiskt bara att komplettera en liten del, istället för att skriva en helt ny tenta!
Ja... min omtenta närmar sig ju också, vilket kanske gör att man är lite stressad och smågrinig! Jag hoppas verkligen att jag klarar den så att jag slipper tänka på den mer!
Sen är jag grymt trött på att vara utan pengar!Fundera seriöst på att ta lån till hösten... det här är ju inget liv att leva! Kommer förmodligen vara tvungen att göra det eftersom jag inte längre kommer kunna vara dagmatte... så då försvinner ju några hundralappar på det!

En annan sak som bidrar till mitt dåliga humör är att jag är AVUNDSJUK! Hela veckan har barnen sprungit omkring och lekt i snön, de har ju sportlov här, vilket får mig att sakna alla lov som man hade på gymnasiet och grundskolan... det enda lov jag har att se framemot är ju sommarlovet vilket känns som en evighet långt bort!
Det kan hända att jag är ledig en vecka om en månad, något jag meddelade min mamma;

-Jag kommer kanske hem en vecka om en månad när det är kursbyte, kommer på tisdagen i så fall!
-Jaha...om en månad alltså...?
-Ja, hurså?
-Nej det är då jag och pappa ska upp till fjällen. Men vi åker inte förrän på onsdagen(morgon) och kommer ju hem igen på lördagen(kvällen)!

Jaaa du mamma...sammanlagt hinner vi ju umgås ungefär 1,5 dag! men men jag får väl passa på att umgås med mina kära systrar på kvällarna och på dagarna får jag väl sitta hemma och gossa med vovven tills alla slutat jobba, om nu inte du, Linda har lite plugg den veckan för i så fall komer jag våldgästa dig!

Nej nu är det dags att återgå till tentan!

Linda... längtar verkligen tills du kommer... jag är UTTRÅKAD!

Kommentar:
#1: Giggi

Hmmm du glömmer väl inte o hälsa på mig!!!????
Kram min X dotter

2006-02-24 @ 20:36:08
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: