Hakuna Matata

2006-12-08
00:04:49

STRESS! /L
Usch, känner mig så stressad.
Hjärtat slår i 600 och jag kan inte sova.

Imorgon är sista dagen på VFU:n, visst, det känns tråkigt. Man lär sig en hel del men samtidigt är det skönt att  återgå till lektion mellan 8.30-12.00 ca. varannan dag. Det negativa är all läsning som jag vet att jag kommer ha jobbigt med.
Jag kommer ha sammanlagt 5 muntliga redovisningar i december plus ett antal inlämningsuppgifter angående VFU:n... detta stressar mig ännu mer!

Imorgon ville även min handledare ha en sammanställning av min tid under VFU:n. Så jag ska försöka skriva en. Vilket jag inte har någon som helst lust med.

Imorgon förmiddag har jag klassen alldeles själv. Min handledare ska spela upp en pjäs för förskolan så hon kommer vid lunch.
Jag såg riktigt fram emot att få vara helt själv tills jag igår fick reda på att en förälder ska komma och vara med sitt barn. Det känns lite taskigt. Igår var en till förälder med men då hade jag ändå handledaren att rådfråga om något hände. Känns inte som om jag får riktigt slappna av.
Efter varje dag går vi igenom mitt agerande och jag får tips om sånt jag ändra och vad jag gör bra.

Hittills så har jag fått reda på att jag ibland suckar. Exempel *suck*, och nu tar ni fram böckerna.
Detta tyckte min handledare kunde ge ett "fy fan vad tråkigt"-intryck, vilket jag håller med om! Vad pinsamt, detta har jag inte tänkt på alls att jag gör. Så idag när jag läste en bok för klassen kom jag på mig själv sucka när jag bytte stycke!
Jag ska även tänka på att sträcka på mig mer (inte min starka sida), det visar att det är jag som bestämmer blabla...
Hon tyckte även att jag kunde använda min röst ännu mer, det blir ju att man låter läraren sköta tillsägelserna. Känns så dumt att göra det tycker jag. Men jag försöker.
Min handledare tyckte att jag var/är väldigt lugn hela tiden och stressar aldrig upp. Pratade med mamma om det och hon är likadan. Grejen är den att jag aldrig/sällan visar mig stressad men har en inre stress istället vilket är mycket farligare. Det är ju de som oftast slutar i sjukskrivningar. Jag måste lära mig att koppla bort mycket känner jag redan nu.
Redan under praktiken kan jag ligga vaken och tänka på allt som jag måste hinna med under lektionerna.
Hur ska det här gå!? =]
Imorgon ska vi ha ett längre samtal om min tid där, då kommer den slutgiltiga domen.

Jag lyssnar på radio varje morgon, eftersom jag nu har en sån modern mobil =P. I alla fall så dyker det upp någonting varje dag som jag hade tänkt att jag skulle skriva in här. Men jag orkar ju inte skriva när jag kommer hem tyvärr.
Jag tänkte i alla fall dra några nu!
- Dansk forskning visar att mobilstrålning inte ger cancer - men man forskar vidare eftersom man ännu inte vet hur barn påverkats (de påverkas lättare än vuxna). Kändes bra att höra att man inte hittat något som tyder på mobil=cancer men det är ändå lite obehagligt att tänka på strålarna som går igenom kroppen. Det kan ju inte vara bra.
- Inbrott i hus har minskat. Idag är de flesta husen bra larmade. MEN lägenhetsinbrotten har ökat med 20%! Jag som trodde jag kunde vara relativt trygg i mitt hem. Har alltid tyckt det var obehagligare i hus...

Åhh, har ni inte hört Adam Alsing sjunga upp för Idoljuryns Daniel så gör det. Tror de lagt ut klippet på www.mixmegapol.se. Jag hörde det när jag satt på bussen, och försökte så gott jag kunde hålla mig för skratt! Kände mig en aning dum som satt för mig själv och fnissade...

Nej, nu måste jag plugga. Ja, jag vet var klockan är.

Puss och kram
Linda

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: