Hakuna Matata

2006-12-09
11:33:00

Besök, Bag-Ladyn och VG! /L
54542-282Igår var sista dagen på VFU:n. Jag var nöjd med mitt slutomdöme. Jag visste redan vad det var hon tyckte jag skulle jobba på och nu vet jag också att det är det här jag vill göra!

Igår när jag klev på bussen på morgonen upptäckte jag att mina hörlurar till mobilen inte satt i som de brukade göra. Jag hoppades innerligt att jag hade kvar dem hemma. Men när jag kom hem var de inte där, så det var bara att ge sig ut och leta. jag hittade dem inte någonstans, varken i bilen eller ute.
Som "tur" är, har mamma haft i sönder Jockes mobil så han hade ett par exakta hörlurar liggandes hemma som jag kunde få. Imorse när jag pratade med Jason (han stod och väntade på bussen) så sa han att han hittade ett par hörlurar exakt lika dem jag har... hehe... då var det bara att erkänna vad jag gjort och förhoppningsvis fungerar de, men det tror jag inte. Det är en ANING blött ute. Åh, innan jag får ett inlägg om att vi pratade i mobil så hade vi inte pratat färdigt när han gått och vi betalar bara en fast uppkopplingsavgift så det är lungt! =P

Ja, åter, igår när jag skulle åka hem klev ingen annan än Bag-Ladyn på bussen. Alla i Karlstad vet vem det är, men för er och Sandra (som förmodligen inte vet som vanligt) är det en sinnesjuk kvinna som åker runt i stan med 49580345 påsar/kassar/väskor och pratar med sig själv. Hon satte sig givetvis framför mig och i det yttersta sätet. Jag som satt innerst, gör ju att när hon kollade åt höger så såg hon ju mig i ögonvrån. Jag är livrädd att titta på henne eftersom hon då brukar få ett av sina utrbrott. Jag har nog aldrig kollat ut igenom fönstret så mycket som jag gjorde då, jag hade nästan nackspärr när jag kom hem. I mitt huvud cirkulerade tankarna "titta inte dit.... hoppas hon går av vid nästa.... titta inte dit..... hoppas hon går av vid nästa". Första gången jag stötte på Bagladyn, var sommaren då Pearl Harbor kom på bio. Mamma och jag skulle gå och se den, medan vi väntade gick vi längs Drottninggatan och hörde då någon skrika vad vi trodde löd "Låt mig sitta ifred". Efter en stund insåg vi att det var inte alls vad hon skrek....det var "låt in fi**a vara ifred".... sedan dess har jag absoluta paniken av att se henne.... usch. Skulle ju dö om hon började skrika så till mig när jag var själv.

Idag kommer min moster på besök med 2 av sina 3 ungar. Har inte träffat min ena kusin och moster har jag inte träffat på typ 4 år.

Idag såg jag på min universitetssida att jag fått VG i slutbetyg på Geografin!!! Kändes som att jag behövde det nu, känns som att man får ny energi! Så idag känner jag mig glad!

Nu ska jag göra mig iordning!

Puss och kram
Linda


Kommentar:
#1: Manny

Jag vet VISST vem bagladyn är! Jag har stött på henne på Bergvik... så DET så! :P

2006-12-09 @ 12:16:47
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: