Hakuna Matata

2006-08-13
08:51:43

Sommaren lider mot sitt slut...


Hej!

Tyvärr har jag inte orkat skriva någonting på väldigt länge. Sandra trösta mig med att ingen läser ändå! =)
Ja, som Sandra skrev var vi ute för några helger sedan, kul! Jag blev inte heller BAKIS, inte så mycket som Tobias i alla fall. Haha!
Förra helgen var jag och Sandra anställda på min morbror Björns bröllopsfest (de gifte sig tidigare i år i New York). De hade gjort i ordning jättefint vid en strandstuga som ligger vid Hagfors. Man fick en aning prestationsångest över sitt (förhoppningsvis) eget bröllop en dag. Jag och Sandra slet i alla fall häcken av oss, och det är inte varje dag! Sandra hjälpte till med småsaker och dukning medan jag körde folk hela tiden. Jag var alltså inte bossig utan jag var chaffis. På natten försökte jag och Sandra hålla oss vakna genom X-ray, en energidryck Jason hade köpt en hel påse av. När klockan var tolv var vi jättetrötta, mycket tack vare den väldigt hårt arbetande "arbetsledaren" vi hade... Vid ett fick vi äntligen börja köra lite människor! För att hålla oss ytterligare vakna hade vi gjort i ordning en Road Trip-cd med väldigt bra musik på! När vi efter några gånger körde på väg tillbaka till festen så upptäckte jag ett huvud som stack fram ur skogen som omringade oss. Snabb som attans på bromsen och vips så stod en ENORM älg framför oss med en kalv! Jag skrek.... och jag skrek! Mitt hjärta slutade slå ett tag, Sandra skrattade som aldrig förr eftersom hon aldrig tidigare sett en sådan reaktion. Jag fortsatte köra som en galning, som Sandra så snällt beskrev det. Gästerna talade om för mamma dagen efter att jag kör som en gud, alla i min närhet håller inte med.
När vi väl trodde att vi kört fulla gäster för sista gången och trodde vi kunde bege oss hem igen dök minsann en Hagfors-bo upp och skulle ha skjuts (åt fel håll dessutom). Sandra och jag skratt-grät lite lätt när vi vände bussen och for tillbaka... Vi hade även fått ytterligare två passagerare som skulle med ända till Karlstad. När vi släppt av Hagforsbon kläcker ena att hon minsann ska ända till Hammarö... det var väldigt nära att några Karlstadsbon snart stod vid vägkanten för lift!
Efter många timmar var vi väl framme hemma, klockan halv sju på morgonen! Jag slockande direkt men Sandra hade tydligen inte kunnat somna =D

Jag försöker fortfarande vända rätt dygnet, men det är inte så lätt... Sandra myser förmodligen just nu med Tobias som kom hem i helgen, Jason jobbar. Han har dessutom fått jobb på Nöjesfabriken så han kommer ha det som sin arbetspunkt framöver men arbeta extra på museumet. Det positiva med Nöjes är personalrabbaten på 30%! Gissa vem som ska utnyttja detta till 100"%!!!! =D

Ha en trevlig Söndag.
Puss och Kram
Linda


Kommentarer:
#1: Manny

Sorry gumman! Helt övergiven, men på tisdag sticker Tobias så så kanske vi kan hitta på något på eftermiddagen?
Det där med Nöjes lät bra, hälsa Jason att han får börja jobba på gratisbiljetter till oss ;)
Puss på daj!

2006-08-13 @ 18:28:03
#2: Pumba

*Väntar flitigt*

2006-08-14 @ 01:19:44
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: