Hakuna Matata

2006-08-21
16:03:44

Jag är deprimerad...stackars mig! //S
Ja nu har vi haft vår första träff i min seminariegrupp och jag vill bara gråta!
Till att börja med så skulle vi som sagt presentera en kurskamrat som man pratat/intervjuat. Under presentationen insåg jag att vi nog bara är 3 personer som är under 30år, resten är mellan 30 och 45 år och varenda njäkel var flerbarns mor.... mycket man har gemensamt med dem!!
Det gjorde mig lite deppig med tanke på att detta är den grupp jag ska läsa med under resten av året, och jag hade hoppats på att det skulle vara fler i min ålder som man kan lära känna och umgås med utanför skolan.... men icke!

Sedan var det dags att gå igenom schemat för denna kursen. Det visade sig att vi har seminarie måndagar och torsdagar, varannan vecka mellan 8-12 och varannan mellan kl 13-17. Förutom det har vi två dagar VFU varannan vecka. Utöver det har vi en gruppuppgift varje vecka att lösa samt kursuppgifter och andra uppgifter. Det krävs inget geni för att förstå att jag kommer vara tvungen att spendera en hel del tid i skolan för att plugga, alltså inte hemmaplugg som förra året. Detta innebär att jag inte kommer kunna vara dagmatte åt mitt lurviga dagbarn, hunden Frodo, vilket är fruktansvärt pinsamt med tanke på att hans matte bosatt sig i Lambohov för att jag bor här.
Detta innebär i sin tur att jag inte kommer ha råd att åka till Karlstad typ någonsin eftersom det var de pengarna som betalade mina resor hem. Har även kollat upp vad det kostar att åka till Karlstad nu vid den här årstiden och tur- och retur kommer varje Karlstadresa kosta mellan 550-600kr.

Förutom den dåliga nyheten så har jag studentlitteratur för närmare 2000kr att handla, litteratur som bör beställas så snart som möjligt, men med tanke på att jag inte fått lön än så går ju inte det, vilket innebär att jag kanske kan beställa böckerna tidigast fredag vilket innebär att jag förmodligen inte kommer ha tillgång till min litteratur förrän fredag i nästa vecka. Om jag istället väljer att köpa den på akademibokhandeln för att få böckerna tidigare så kommer det bli mycket dyrare vilket gör att jag ändå inte kan köpa några böcker.

Idag blev vi även indelade i arbetsgrupper som skulle jobba med olika gruppuppgifter. Det visade sig att uppgiften behandlar den del i boken som jag ligger ca 150 sidor efter i, samt att den delen som ska läsas för att kunna lösa uppgiften är ca 250 sidor lång. Detta innebär att jag kommer få läsa dygnet runt om jag ska hinna läsa allt innan vi ska träffas i gruppen på torsdag .

Utöver detta elände så åkte Tobias på övning i Danmark igår vilket gör att jag inte kommer kunna prata med honom i telefon förrän om ca 7-10 dagar.
Så just nu tycker jag fruktansvärt synd om mig själv men det har jag fan mig rätt till!!

Kommentar:
#1: Sofia

Nation, Sandra! Eller köp en röd overall...

2006-08-22 @ 20:19:08
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: