Hakuna Matata

2006-08-30
13:35:01

Inte alltid tur! /L
Nej, idag har jag inte haft sån tur!
Började morgonen med att jag tog bilen till skolan eftersom jag skulle till statsbibblan plus att Jason slutade samtidigt. Åker hemmifrån 10.05 (börjar 10.30) när jag inser att jag inte har så mycket bensin i. Lampan lyser iaf inte tänkte jag och brassar på motorvägen! Väl vid NWT börjar lampan lysa men då inser jag att jag aldrig kommer hinna tanka. Äh! Det räcker nog tänkte jag och svalde hårt men körde i jämna hastighet för att inte äventyra någonting!
Väl framme i skolan ser jag att det inte finns NÅGONSTANS att parkera. Jag körde runt på skolans 4 parkeringar och alla var fulla! Paniken började stiga när jag insåg att klockan var 10.26!
Jag avskyr att komma försent och jag HATAR att behöva knacka på dörren och stiga in med allas blickar på mig - allra mest när jag inte känner någon. Lampan lyste för fullt!
När klockan var halv (när jag började) körde jag till Frödingshöjd (200 meter ifrån universitetet) och tänkte att jag skulle parkera där. Även där var det nästan fullt men jag lyckades hitta en iaf som inte var förhyrd! När jag kliver ur bilen slår mitt hjärta hårt av stress och jag måste springa som en katt med senap i röven för att leta efter biljettautomaten som ligger 200 meter bort! När jag väl kommer tillbaka till bilen ser jag att lamporna inte är släckta och försöker då släcka men varje gång jag drar ut nyckeln piper varningssignalen (så att inte någonting drar av batteriet). Tills jag inser att det är pga av att dörren är öppen som den tjuter!
Klockan är 10.40 och jag genar genom husen när jag inser att jag inte vet var jag är men som tur är hittar jag mig ut och ner för en backe! Springer springer springer och väl framme vid klassrummet står det textat:
OBS! OBS! Föreläsning med XXX inställd på grund av sjukdom!

Jag visste inte om jag skulle skratta eller grina. Jag fick mitt straff (eller kanske inte?) för att jag tog bilen men när jag går tillbaka så stöter jag på Lärarförbundet och frågar om man kan få köpa deras kalendrar (som jag tyckte mycket om) då informerar de mig om att alla som är med får en varje termin! Jippi! Nu slapp jag köpa en ny! Så det var ju turligt! =)

Åkte till bibblan och lånade det jag skulle ha + att jag hann tanka! Har dock ännu inte fått tag i två stycken men vad ska man göra. Har kollat på bibblorna! Idag var jag alltså ledig och imorgon har vi läsdag men jag har varit så duktig att jag redan läst en del så jag har inte sååå mycket att läsa imorgon! På fredag har jag en föreläsning och exkursion men slutar relativt tidigt (16)!

Ja, Sandra, tänk om du hade gått min utbildning då hade du sluppit läsa lika länge + att du hade fått åka till Auswitch! Men nu får jag göra det istället =P Hehe.... men du får ju o andra sidan leva riktigt universitetsliv med combos o hela köret! Tänk vilken upplevelse det är!

Puss och kram alla!
Linda

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: