Hakuna Matata

2006-08-28
14:33:17

Doris har anlänt! /l

Igår åkte vi för att möta upp mormor på busstationen. Hon hade varit i Sthlm för att hämta sin nya hund. En liten pudel. Doris, som hon heter, är det absolut sötaste du kan tänka dig. Hennes hår är alldeles krulligt och mjukt (känns som bomull) och hon var klippt så att det bara var en liten tuss på svanstoppen! =)

Ronja (mormors gamla hund) var väldigt nyfiken, men hon blev en aning avis när Doris ockuperade mormors knä.

Idag började jag skolan... jag anlände lagom i tid så att jag kunde se alla som kom in! Jag kände INGEN. Så förhoppningsvis får jag nya vänner =) Nästan alla var i min ålder (tur), Sandra hade skrämt mig lite med hennes klass..
Jag fick även veta hur alla de närmsta kursernas examinationer kommer se ut. Alla fyra har nämligen olika sätt! I historia kommer det vara en salstenta!!!!!!!!!!!!!!!! Min första =( Kändes j*vligt nervöst. Den kommer vara över Svensk och Europeisk historia. Intressant som tur är.







I denna kurs (geografi) kommer vi få läsa i flera dagar innan, sedan ska vi komma till skolan och där får vi en uppgift vi ska göra under dagen. Jag undrar hur svår den kommer att vara... *klunk*
Som tur är får man hjälpa varandra!

Jag fick även reda på att jag kommer ha klassresor. Snart ska vi till Stockholm (Ungefär som vi var i gymnasiet). Bo på vandrarhem och lite sånt. Allt går på 180 kronor + mat. Inte så farligt ändå.
Men nu kommer toppen nyheten!
I mars-april ska.... vi.... åka.... till............ AUSWITCH!!!!!!!
Jag hoppas bara jag kan skrapa ihop till biljetten på 2500 kronor som ska delas upp och betalas 1 dec och 1 januari... Inga härliga månader!!!! Men jag hoppas hoppas hoppas! Det är en livslång dröm!

Nu ska jag plugga lite...

Ha det bra!
Puss och Kram Linda



 
Ps. Bevis på att Johnny kommer betydligt bättre överens med andra människor än Stina. Ds.

Kommentar:
#1: Manny

Fy vad avundsjuk jag blir!! Jag har alltid velat komma till Auschwitz!!! Du får tigga pengar av din pappa i julklapp för den här chansen får du aldrig igen för samma billiga slant!!

2006-08-28 @ 17:20:17
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: