Hakuna Matata

2006-04-17
20:19:11

Påsk och ishockey! //S
Ja nu var påsken över och man är tillbaka i Linköping! Det är tur att det bara är påsk en gång per år, för hjälp vad mycket mat man äter, känns inte som att man kommer behöva äta något de närmsta dagarna nästan!
Under veckan fyllde jag även 20 år, jag började dagen med att åka buss till Karlstad  i 6 timmar, kom inte ens ihåg att jag fyllde år förrän Linda skickade ett grattis-sms. Väl hemma i Karlstad, så jobbade alla så jag åkte hem till mor och far och väntade på att folk skulle komma hem. Efter en stund kom syrran och lite senare även min käre far. Mamma jobbade kvällen och vi hade bestämt att ha lite födelsedagsfika senare på kvällen, så jag och Therese hämtade upp, Linda min äldsta syster och passade på att åka och färga och plocka ögonbryn och fransar. Det tog ganska lång tid eftersom det även blev fika, det tog så pass lång tid att Therese fått parkeringsböter när vi kom ut till bilen. Sedan åkte vi hem igen och fikade med te och tårta... mums, klockan hade hunnit bli så pass mycket att även mamma hann vara med på lite fika innan mina systrar stack hem till sig. I present av mamma och pappa fick jag en digitalkamera!!!!! Så nu kan jag äntligen börja fota lite mer impulsivt utan att tänka på filmrullar och så.
På fredagen kom mina mostrar med familj, och mormor och systrar, de kom på påskmat för att fira mig, det var jättetrevligt, fick lite mer pengar och tre vinglas till min samling.

På påskafton kom farmor och farfar samt min farbror på påsklunch och för att fira mig. Fick ännu mer pengar som jag lade i ett minneskort till min nya kamera. Jättetrevligt även denna dag, men påskmaten börjar bli lite tjatig.Cero- FBK maskoten!

På söndagen var det hockeydags och jag och vovven traskade hem till Linda med en chokladtårta för att heja fram kära FBK till seger vilket vi självklart lyckades med. Lindas mamma var också där, och det var en sann upplevelse... har aldrig sett någon leva sig in så i något!

Nu är lovet över och man är tillbaka i verkligheten vilket innebär plugg =(

Puss på er!


Kommentar:
#1: Anonym

Tack gumman!
Blev det men för livet?
kram

2006-04-17 @ 20:59:49
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: