Hakuna Matata

2006-04-06
13:06:02

No more Zeke /L
No more Zeke /LHello!
Idag var jag hemma ifrån skolan, vaknade upp klockan fem av migrän! Inte så härligt.
Töligt är det också att jag har inte så många lektionstimmar denna kurs så det blir surt när man missar en!

Igår var det Zekes sista dag i Sunedotters familjen.
Han blev tyvärr allt för förtjust i Cero och hans gayfasoner blev lite för mycket. Det hjälpte inte med att Cero (som vanligtvis inte säger ett knyst) högg eller visade tänderna emot honom.
Han var för kär helt enkelt.

Efter att ha spenderat sitt tre åriga liv i en hundgård ensam så blev det för mycket med en ny hund i närheten helt enkelt.
Tyvärr Sandra, hann du inte ens träffa honom! Men han kanske kommer på besök nån gång.

Imorgon är jag ledig! Vilket är väldigt skönt. Jag har inte haft så här härligt schema tror jag någonsin. Nästa vecka går jag bara tisdag och onsdag vilket gör att jag har två långhelger på raken! =)

Nästa vecka fyller min bästis år! 20!!!!!! Vilket betyder att hon kan gå till systemet åt mig =P
Tyvärr har jag ännu inte hittat en present som duger! Mamma tyckte Sandra verkade kräsen igår när vi var ute och kollade =P Hon var väldigt glad att hon hade fått önskemålet våffeljärn, vilket gjorde det lätt för henne! =/ Men jag, jag ska minsann få plågas =D

Till helgen fyller min söta syster 7 år! Jag köpte henne ett silver halsband med ett litet hjärta igår, som jag hoppas hon blir glad för =) Hon kommer nästa vecka på onsdag tillsammans med mina bröder och pappa! Pappa skulle ta med skolmaterial till mig, vilket här bra eftersom det är svindyrt att köpa. Nu kanske jag kan få lite mer ordning på mitt pluggande förhoppningsvis.

Som tur var kom jag på att jag måste lämna in examinationen idag, vilket jag hade glömt och lämnar jag inte in den idag blir det icke godkänd på kursen. Så nu tänkte jag ringa min kära mor och fråga om hon kan köra mig till skolan, det är inte så bra att köra med huvudvärk.

Idag är det Jasons första dag på jobbet! Ja!!!!! Han fick jobb igår på Värmlands museum som kock och fick börja redan dagen efter intervjun! Han ska jobba ungefär tre vardagar i veckan och lörd-sön! Så han får väl ihop till heltid hoppas vi =) Detta är väldigt skönt eftersom han ska göra sitt slutprov om två veckor och är då färdig i skolan! Så nu behöver han inte ens gå arbetslös =) Jag är väldigt stolt över min älskling.
Hoppas hans första dag har gått bra!

Nej, nu ska jag ringa till moder =)
Puss och kram
/Pain-Linda

Ps. Sandra, när är det du kommer? Ds.


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: