Hakuna Matata

2006-04-21
23:05:32

Mera Frodo! //S
Idag har det varit strålande sol och klarblå himmel. Det var jätteskönt, hade inga seminarier heller så jag var hemma hela dagen. Hade en del att läsa, men självklart hittade jag inte mina solglasögon och var tvungen att sitta INNE och läsa =(

Under min promenad med Frodo gick vi förbi en liten gräsplätt som var alldeles full i tussilago, så underbart!! När man stod där i värmen och såg dem, så kunde man faktiskt föreställa sig att det om två månader är sommarlov, det var första gången, hittills har det varit så grått och kallt att sommaren har känts fruktansvärt avlägsen!

När jag lämnade Frodo idag på eftermiddagen så pratade jag lite med hans husse om framtiden, och han berättade att han tyckte att det fungerade så bra med mig som dagmatte att när han ska flytta ska han försöka hitta en ny lägenhet här i Lambohov så att jag kan fortsätta vara Frodos dagmatte även nästa termin! Hur underbart är inte det... jag behöver ju verkligen pengarna, speciellt då familjen som jag sitter barnvakt åt letar hus att flytta till så de kommer jag förmodligen inte vara barnvakt åt mer i höst.
Så förhoppningsvis klarar jag ett år till utan lån, och gör jag det så är jag mer än nöjd!

Nästa vecka kommer en möjlig ersättare till kombon S för att kolla in lägenheten, själv kommer jag befinna mig i Karlstad, så det gäller väl bara att hålla tummarna antar jag, och hoppas att Diana visar sina och lägenhetens bästa sidor!

Imorgon bitti ska jag vara barnvakt, så nu ska jag snart nanna!


Kommentar:
#1: Pumba

Dåligt med bilder ifrån Sandra!
Nu när du fått en kamera kan du väl använda den!

2006-04-22 @ 13:53:48
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: