Hakuna Matata

2006-04-08
23:17:29

Jag vill flytta! //S
Ja, jag vill flytta... och nej, det beror INTE på att mina kombos gör mig galen. Är bara det att jag nyss suttit på Stångåstadens (bostadsbolaget i Linköping) hemsida och kollat lediga lägenheter, 2:or och 3:or, och då blir man bara så sugen på att flytta och få prova på att bo själv på riktigt... eller ja... det jag vill är ju att Tobias ska flytta hit så att jag skulle få bo med honom. Men när det händer... eller rättare sagt om det händer så lär det ju inte ske förrän om minst ett år fram i tiden, då han har muckat och ska söka in till olika universitet.
Finns inga direkta centrala billiga 4:or som skulle passa för ett kollektiv, men jag har hittat massor av just 2:or och 3:or så som sagt... Tobias... flytta hit!!

Idag fick jag även reda på att min 20-års dag kommer förmodligen bli den sämsta födelsedagen i mitt liv.
Mina kombos åker hem för att få påsklov, min kompis kanske också ska hem, detta innebär att jag kommer få tillbringa dagen alldeles ensam... så mina alternativ för firande som jag funderar på är att antingen sätta mig på en buss för att åka i 7,5 timme för att komma till Karlstad, om jag gör det kommer det återstå en timme av min 20-årsdag när jag väl är framme. Mitt andra alternativ som jag funderar på är att tvätta kläder+lakan, och storstäda mitt rum + försöka plugga så mycket man nu orkar. Visst låter det kul.... NOT! Men det lär ju som sagt bli en födelsedag man minns.... som en av de värsta och mest patetiska dagarna i ens liv!

Låter jag negativ... Sorry, var inte min mening! Det här är bara en sån dag då allt är skit och då är det min rätt att få låta lite negativ... så NEJ... inte sorry... jag är NEGATIV!!


Kommentar:
#1: Anonym

Stackars gumman min....
Tycker om dig!!
Kram

2006-04-08 @ 23:31:27
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: