Hakuna Matata

2006-04-19
20:31:19

Förhållanden och annat... //S
Idag hade jag varken seminarie eller föreläsning, och vaknade inte förrän klockan halv 11, det var sååååå skönt!! Efter en skön dusch och jag hade precis hunnit klä på mig när kombon kom hem med sin kompis som kom på besök ifrån Uppsala.
Idag var solen i alla fall framme större delen av dagen, tyvärr så blåste det en hel del =( Hade Frodo idag och den stackaren fick gå med tratt på huvudet då stygnen från kastreringen fortfarande inte läkt helt.

Igår fick jag veta att en kompis förhållande tagit slut =( Det är konstigt att man nästan alltid börjar tänka på sitt eget förhållande i sådana situationer, känner sig så självisk, men jag antar att jag tänker extra mycket på mig och Tobias i samband med att andras förhållanden tar slut just däför att man är rädd att ens eget ska ta slut nu när man har ett distansförhållande. Det har ju gått bra hittills, förvånansvärt bra faktiskt, men vissa perioder är jobbigare än andra... som nu till exempel, saknar honom så grrymt mycket, har inte sett honom på två veckor och det kommer dröja ända fram till Valborgshelgen innan jag får träffa honom nästa gång =(

Idag fixade jag e-legitimation också så jag får tillbaka de 3000kronorna på skatten innan midsommar, om nu det hela fungerade, men det märks väl!
Var så under bart att se att jag skulle få så mycket tillbaka för det betyder ju att jag i så fall kommer ha pengar till min sommarhyra trots allt. Jag har ju gjort flera tappra försök att spara ihop de pengarna under året, men då det ofta krisat med pengar har man fått ta de pengarna och lagt till hyra och mat m.m.

Nu går jag bara och väntar på besked om ifall jag kommer få jobb denna sommaren, de sa att de skulle skicka ut papper i april. Jag är ganska så säker på att jag kommer få jobb, men man vill ju veta NÄR man får det också. Sedan är jag väldigt nyfiken på och se ifall Linda kommer få på samma ställe, hur långt hennes referenser räckte. Det skulle vara väldigt skönt med cykelsällskap på morgnarna!

Nu ska jag återgå till pluggandet innan kära O.C. börjar!


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: